Mer om denna blogg

Jag bloggar om sådant som jag hade velat läsa innan jag upptäckte bloggvärlden. Hänvisningar till artiklar, andra bloggpostningar osv.

Jag har länge reagerat på hur det är i samhället på en väldig massa fronter och kände mig väldigt ensam innan jag upptäckte bloggvärlden.

Nu skriver jag om de saker jag hade velat läsa tidigare och försöker översätta artiklar på engelska, som jag tycker är angelägna att sprida, ofta väldigt snabbt och trots heltidsjobb. Inte minst för att det betyder en hel del för mig personligen. Länkar till ursprungskällan, så de som vill kan gå dit och kolla originaltexten.

Använd gärna mina översättningar och förbättra dem om så behövs. Jag tycker att det är så viktigt att dessa saker sprids i vår vinklade och ganska ensidiga medievärld.

§ 2 svar till Mer om denna blogg

  • Bengt T Jonsson skriver:

    Det var ett nöje att upptäcka din blogg. Jag hittar för mig nya hänvisningar och sådana jag stött på tidigare till angelägna ämnen som ger en bild av tillståndet i samhället.

    Min reflektion är att tidsandan gör oss och många andra blinda över tillståndet i samhället. Antingen reflekterar vi själva eller så fortsätter vi i gamla hjulspår till någon annan säger att något nytt gäller.

    Ett personligt mål är att skriva en bok från invånares perspektiv när systemet inte fungerar. Vikten av politiker och politik som ser till invånare behov samt vikten av professionella offentliga tjänstemän. Tack för inspiration och länkar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: